Tehnicianul formaţiei AS Roma, Eusebio Di Francesco, a declarat, miercuri seară, că Liverpool a meritat calificarea în finala Ligii Campionilor, subliniind că regretă faptul că nu le-a putut oferi fanilor italieni o "noapte magică".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ceea ce priveşte atitudinea, nu am nimic să le reproşez jucătorilor. A fost o seară mare, dar regret că nu a fost o noapte magică. Mă enervează faptul că ne-am pierdut mult timp protestând la deciziile arbitruluu. Am auzit că se discută de VAR şi este sigur că astăzi mai mult ne-ar fi dat decât luat. În această seară am văzut două echipe care au atacat, două echipe care s-au comportat ca nişte pugilişti. Liverpool nu a furat nimic, a arătat că este o echipă mare, cu mari jucători. Echipa mea a arătat că a progresat, chiar dacă există şi suişuri şi coborâşuri", a declarat Di Francesco.

Formaţia Liverpool a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2, de echipa AS Roma, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, dar s-a calificat în semifinalele competiţiei, deoarece în tur s-a impus cu 5-2. Gazdele au marcat ultimele două goluri în minutele 86 şi 90+4, ultimul din penalti.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Milner ’15 (autogol), Dzeko ’52 şi Nainggolan ’86, '90+4 (penalti). Pentru Liverpool au marcat Mane ‘9 şi Wijnaldum ’25.

În cealaltă semifinală, Real Madrid a trecut de Bayern Munchen, scor 2-1 în tur şi 2-2 în retur.

Finala va avea loc în data de 26 mai, la Kiev. Deţinătoarea trofeului este Real Madrid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.