Echipa naţională U21 a Portugaliei a învins marţi, la Tbilisi, scor 2-1, echipa naţionala U21 a Belgiei, calificându-se în sferturile Campionatului European U21.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida care s-a disputat pe stadionul Meskhi, la Tbilisi, a început cu ocazia Belgiei, Openda trimiţând mingea în bară încă din minutul 2. Lusitanii au răspuns cu ocazia lui Pedro Neto, salvată de portarul Vandervoort. Acelaşi portar belgian a scos la Fabio Silva, în minutul 11, iar portughezii au continuat să se afle la controlul meciului, fără însă să marcheze.

Lucrurile s-au schimbat în repriza secundă, atunci când Joao Neves a deschis scorul, în minutul 56. Reacţia belgienilor a venit în minutul 65, când a înscris Yorbe Vertessen, intrat pe teren în minutul 61. Portughezii au marcat însă golul victoriei şi al calificării în sferturi în minutul 89, dintr-un penalti transformat de Tiago Dantas. Portugalia a învins cu 2-1 şi s-a calificat în sferturi, alături de echipa Georgiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.