Echipa naţională U21 a Norvegiei a învins miercuri seara, pe Cluj Arena, scor 1-0, echipa naţională U21 a Italiei, într-un meci din grupa D a Campionatului European U21.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Italienii se calificau mai departe cu victorie sau cu un meci egal, în condiţiile în care Franţa învingea Elveţia. Cei care au reuşit însă să înscrie au fost norvegienii, prin căpitanul Erik Botheim, în minutul 65. Ialia a avut o ocazie uriaşă de egalare în minutul 81, când la o ratare a lui Cancellieri, Cambiaghi a trimis în bara transversală. Pe final italienii au atacat, ambele echipe având nevoie de un gol pentru a se califica, dar acesta nu a mai venit. Partida s-a încheiat cu victoria Norvegiei, 1-0, şi cele două formaţii pleacă acasă, din grupa D calificându-se în sferturi Franţa şi Elveţia.

În clasamentul grupei D, pe primul loc se află Franţa (9 puncte), pe locul 2 este Elveţia (3 puncte), pe 3 Italia (3 puncte) şi pe 4 este Norvegia (3 puncte). Pentru a fi stabilită echipa calificată în sferturi, a fost luat în considerare un clasament în trei, între Elveţia, Italia şi Norvegia, clasament care a favorizat echipa Elveţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.