Echipa naţională U21 a Germaniei a pierdut duminică, la Batumi, scor 1-2, al doilea meci disputat la turneul final al Euro U21, în faţa echipei naţionale U21 a Cehiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Germania a avut posesia în prima repriză, însă cei care au deschis scorul au fost cehii. Vaclav Sejk a înscris în minutul 33 aducându-şi echipa în avantaj la pauză. În partea secundă, Germania  a egalat prin Stiller, în minutul 70, însă cehii nu au renunţat la luptă şi au înscris în minutul 87, prin Martin Vitik, care a adus două puncte uriaşe echipei sale.

În grupa C, conduce Anglia, cu şase puncte. Cehia se află pe locul secund, cu trei puncte, în timp ce Germania şi Israel au câte un punct.

Germania întâlneşte miercuri Anglia, într-un meci care a devenit decisiv pentru echipa antrenată de Antonio Di Salvo. Cehia joacă împotriva Israelului, echipă care mai are şanse de calificare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.