Echipa naţională U21 a României şi echipa naţională U21 a Spaniei se află la egalitate, scor 0-0, după prima repriză a partidei de pe stadionul Ghencea, o repriză dominată categoric de spanioli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România a avut primul şut spre poartă prin Dragoş Albu, în minutul 5, dar spaniolii au pus stăpânire pe joc şi au avut o primă ocazie în minutul 28, prin Alex Baena, care a trimis puternic, pe lângă poartă. În minutul 31 Rodri a centrat pentru Sergio Gomez, în careu, dar acesta a trimis cu o lovitură de cap peste poartă. După alte două minute, Mihai Popa a ieşit greşit, iar Abel Ruiz nu a putut trimite pe poartă.

Repriza s-a încheiat cu Rodri depăşindu-l din nou pe Borza şi pasând în faţa porţii, de unde Abel Ruiz a avut o ratare monumentală, trimiţând pe lângă, din şase metri. S-a încheiat 0-0 după o primă repriză în care nici una dintre cele două echipe nu a avut şut pe poartă.

ROMÂNIA: M. Popa – Pantea, Racoviţan (cpt), Dican, Borza – Işfan, Dr. Albu, Pitu – L. Munteanu, Bîrligea, Octavian Popescu. SELECŢIONER Emil Săndoi

SPANIA: Tenas - Martinez, Paredes, Pacheco, Miranda - Blanco, Alex Baena - Rodri, Sancet, Sergio Gomez - Abel Ruiz (cpt). SELECŢIONER: Santi Denia

Cartonaşe galbene: Pacheco 20

Arbitri: Erik Lambrechts – Jo de Weirdt, Kevin Monteny (toţi din Belgia) – Donatas Rumsas (Lituania).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.