Echipa naţională U21 a Belgiei a încheiat la egalitate miercuri, la Tbilisi, scor 0-0, cu echipa naţională U21 a Ţărilor de Jos, într-un meci din grupa A a Campionatului European U21, găzduit de România şi Georgia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Tbilisi, pe stadionul Mihail Meskhi, olandezii au avut prima mare ocazie, prin Taylor, care a trimis în bara porţii lui Vandevoordt. A urmat o dublă ocazie a echipei orange, prin Brobbey şi Summerville (min. 16). Pe final de primă repriză şi Openda a trecut pe lângă gol (min. 43), dar la pauză s-a intrat cu scor alb. În partea secundă, ocaziile au fost împărţite, belgienii au ratat din nou prin Openda şi Balilwisha, iar scorul final a fost 0-0.

BELGIA: Vandevoordt – Patris (Siquet 46), De Winter, Debast, De Cuyper – M. Keita, Matazo, Raskin – Vertessen (Balikwisha 46), Openda (Ramazani 88), De Ketelaere. SELECŢIONER: Jacky Mathijssen

ŢĂRILE DE JOS: Verbruggen – Timber (Zirkzee 77), Rensch (van Ewijk 77), Van Hecke, Van de Ven, Hartman - Gravenberch, Taylor (Burger 64) – Ekkelenkamp (Mijnans 64), Brobbey, Summerville (Maatsen 69). SELECŢIONER: Erwin van de Looi

Cartonaşe galbene: M. Keita 18, Vertessen 27, Matazo 87 / Gravenberch 21, Timber 28

Arbitri: Aliyar Aghayev – Zeynal Zeynalov, Akif Amirali (toţi din Azerbaidjan) – Rade Obrenovic (Slovenia)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.