Legendarul jucător de fotbal american Tom Brady a decis să se retragă din NFL, la vârsta de 44 de ani, susţine ESPN. Brady are în palmares şapte trofee Super Bowl.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania TB12 Sports, care ţi aparţine sportivului, a postat pe Twitter un mesaj din care reieşea că Brady se retrage: “7 Inele Super Bowl, 5 MVP-uri Super Bowl, 3 Premii de MVP al Ligii, 22 de sezoane incredibile. Mulţumim pentru tot, Tom Brady”. Însă ulterior mesajul a fost şters.

Agentul lui Brady, Don Yee, a dat publicităţii un comunicat referitor la informaţiile ESPN: “Înţeleg speculaţiile avansate despre viitorul lui Tom. Fără să vorbim despre corectitudinea sau incorectitudinea ştirii, Tom va fi singura persoană care îşi va anunţa planurile cu o corectitudine desăvârşită. El ştie realităţile business-ului fotbalului şi calendarul la fel de bine ca oricine, aşa că acest lucru va avea loc curând”.

Tom Brady şi-a exprimat în trecut dorinţa de a petrece mai mult timp cu soţia sa, supermodelul Gisele Bundchen, şi cu cei trei copii ai lor.

Brady a jucat de-a lungul carierei pentru New England Patriots (2000-2019) şi Tampa Bay Buccaneers (2020-prezent). El a câştigat de şapte ori Super Bowl şi a stabilit mai multe recorduri în NFL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.