Formaţia Rennes a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa AS Monaco, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Franţei. Pentru Rennes urmează confruntarea de joi cu CFR Cluj, din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La confruntarea din Ligue 1, au marcat Ben Yedder ‘3, ‘90+2 şi Slimani ’57 pentru Monaco, respectiv Maouassa ’12 şi Hunou ’49 pentru Rennes.

Echipa Rennes a evoluat în următoarea formulă: Romain Salin - Hamari Traoré (Rafik Guitane ‘88), Joris Gnagnon, Damien Da Silva (c), Jérémy Morel, Faitout Maouassa - Clément Grenier, Eduardo Camavinga, Benjamin Bourigeaud - Adrien Hunou (Yann Gboho ‘79), M'Baye Niang (Jordan Siebatcheu ‘79).

CFR Cluj evoluează, joi, de la ora 22.00, în deplasare, cu Rennes, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa. Cele două echipe se vor întâlni şi la 7 noiembrie, la Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.