Formaţia Zalgiris Vilnius, cu Liviu Antal integralist, a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, de Honved Budapesta, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Bano-Szabo ’32, Ngoog ’55 şi Gazdag ’69 (penalti) pentru gazde, respectiv Uzela ‘90+2.

Tot în prima manşă a turului 1 preliminar, Alaşkert (Armenia) s-a impus cu 3-1, acasă, în faţa formaţiei macedonene Majedonija. Au marcat Tankov ’16, Sekulic ’66 şi Neto ’82 (autogol) pentru învingători şi Jasharoski ’52 pentru învinşi.

În turul doi preliminar, câştigătoarea dublei manşe Honved-Zalgiris va întâlni învingătoarea din confruntarea Sabail – Universitatea Craiova, iar Alaşkert sau Makedonija va juca împotriva FCSB sau Milsami.

Joi seară, Universitatea Craiova a învins Sabail în deplasare, cu scorul de 3-2, şi FCSB s-a impus la Giurgiu, scor 2-0, în faţa echipei Milsami. Returul este programat săptămâna viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.