Tehnicianul echipei Brentford, Thomas Frank, a declarat, joi, că danezul Christian Eriksen se va antrena pentru prima dată luni cu noii săi colegi, el menţionând că aducerea jucătorului reprezintă cea mai importantă achiziţie din istoria clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este cea mai importantă achiziţie din istoria clubului. Ziua în care Christian va păşi pe teren va fi un incredibilă. Ce i s-a întâmplat în iunie a fost un şoc pentru noi toţi. Mă bucur că el şi familia lui sunt bine şi confortabili cu ideea ca el să se antreneze şi să joace fotbal din nou. Abia aştept să vină ziua în care va păşi pe teren. Christian va veni duminică şi se va antrena cu echipa luni. Acela va fi primul său antrenament”, a spus Frank.

Christian Eriksen a semnat luni un contract valabil până în vară cu gruparea din prima ligă engleză Brentford (locul 14).

Eriksen nu a mai jucat de când a suferit un stop cardiac în timpul meciului disputat de Danemarca împotriva Finlandei la Euro 2020, în iunie, anul trecut.

Ulterior i s-a implantat un defibrilator (ICD), un fel de stimulator cardiac. Acest lucru a făcut însă să fie imposibil ca Eriksen să mai joace în Serie A, astfel că el s-a despărţit de Inter Milano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.