Fotbalistul echipei FC Voluntari, Eric de Oliveira, a declarat că a fost ţinta rasismului suporterilor la meciul cu Dinamo, din Liga I, câştigat cu scorul de 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vrut să bat un corner şi am auzit din tribune ceva, i-am spus arbitrului că am auzit ca un fel de sunet de maimuţă. El a spus că nu a auzit, nici tuşierul. Nu îmi vine să cred că se întâmplă aici, în România, trăim în 2020. M-au jignit suporterii, dar asta e. Mi s-a mai întâmplat. Asta e. Nu le-am spus nimic suporterilor, nu am avut eu timp să vorbesc cu ei", a afirmat Eric, potrivit digisport.ro.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.

Dinamoviştii au condus cu 1-0, prin golul marcat de Sorescu, în minutul 38. Pentru FC Voluntari au înscris Ţîră ’76 şi Tudorie ’81.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.