Atacantul dinamovist Eric Bicfalvi a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Steaua, scor 1-1, că Filip a făcut o greşeală când a înscris în proprie poartă, dar a precizat că "nu trebuie să-l împuşcăm".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un joc dificil, cu încărcătură. Am încercat să câştigăm şi am avut o mare ocazie în final prin Nedelcearu. Am jucat şi în Ucraina vârf împins şi am marcat multe goluri. Filip a făcut o greşeală, dar nu trebuie să-l împuşcăm. Opt puncte reprezintă o diferenţă mare, dar în fotbal orice este posibil. Mai este o şansă mică pentru titlu, dar trebuie să încercăm până la capăt. Mi-ar plăcea să facem acelaşi rezultat şi în returul Cupei României şi să ne calificăm. Le mulţumesc suporterilor că au venit în număr mare şi ne-au susţinut. Prelungirea contractului meu nu ţine de suporteri, ţine de alte lucruri, de participarea în cupele europene", a spus Bicfalvi la Digi Sport.

Fundaşul Steliano Filip consideră că Dinamo a fost peste Steaua la numărul de ocazii: "Se poate întâmpla oricărui fotbalist să-şi dea autogol. În final a ieşit bine pentru noi. Colegii m-au încurajat şi am demonstrat că suntem o echipă cu jucători de caracter. Cred că dacă ne uităm la numărul ocaziilor am fost peste ei. Obiectivul este locul trei şi sper să ne îndeplinim obiectivul. Pe cei de la Astra i-am simţit mai puternici, Steaua nu m-a impresionat, nu mi s-a părut o echipă care să fie campioană. Fanii au fost la înălţime, au câştigat acest meci în tribună, ne pare rău că nu am făcut-o şi noi pe teren şi sper ca în meciul de Cupă să ne revanşăm. Îmi doresc să fiu în lotul pentru Campionatul European şi mă antrenz pentru acest lucru".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipele Steaua şi Dinamo au terminat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 1-1, în derbiul etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I, "roş-albaştrii" aflându-se în acest moment la trei puncte în urma liderului Astra Giurgiu.

Steaua a deschis scorul prin autogolul lui Filip, în minutul 16, Dinamo reuşind egalarea prin Gnohere, în minutul 48.

Echipa Steaua a jucat în inferioritate numerică din minutul 90+1, după ce Mihai Pintilii a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Bicfalvi şi a fost eliminat de Alexandru Tudor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.