Argentinianul Emiliano Sala, care a murit în urmă cu un an, va fi omagiat de FC Nantes la meciul cu Girondins Bordeaux, din data de 26 ianuarie, din Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii vor evolua în tricouri inspirate “din ţara de origine” a lui Sala, potrivit FC Nantes. Banii obţinuţi din vânzarea tricourilor special a cluburil care l-au format pe Sala, Club San Martín de Progreso şi Proyecto Crecer.

În timpul încălzirii jucătorilor, la centrul terenului va fi depus un banner cu chipul fotbalistului decedat.

La intrarea în stadion, fanilor li se vor da reviste realizate în onoarea lui Sala şi înainte de startul jocului pe ecrane vor fi prezentate imagini cu argentinianul.

La intrarea echipelor pe teren, în tribune va exista o scenografie specială.

Tot stadonul va aplauda timp de un minut la start.

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala a murit la 21 ianuarie 2019, la vârsta de 28 de ani, după ce avionul cu care se deplasa s-a prăbuşit în Canalul Mânecii. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

FC Nantes va întâlni Girondins Bordeaux, în data de 26 ianuarie, pe teren propriu, în etapa a XXI-a a campionatului Franţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.