Belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA, adversara Simonei Halep, locul I WTA, în turul al doilea al Madrid Open, s-a retras din proba de dublu a competiţiei din capitala Spaniei, din cauza unor probleme gastrice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mertens urma a face echipă cu olandeza Demi Schuurs, în meciul din turul I cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova şi cu ucaineanca Olga Savciuk. Retragerea lui Mertens a dus la calificarea în manşa a doua a cuplului Pavlicenkova/Savciuk.

La simplu, Mertens a învins-o, în primul tur, pe compatrioata sa Alison Van Uytvanck, numărul 48 mondial, scor 6-4, 6-4, într-o oră şi 32 de minute.

Elise Mertens este una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit în acest moment. Ea a câştigat, săptămâna trecută, turneul WTA de la Rabat şi a ajuns la un număr de 25 de victorii în 31 de meciuri jucate, 13 succese la rând, la simplu. Mertens a câştigat şi turneul de la Lugano, tot de categorie WTA International, de la începutul lunii aprilie.

Ea va evolua, marţi, pentru prima dată împotriva Simonei Halep, în turul al doilea al Madrid Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.