Preşedintele FR Canotaj, Elisabeta Lipă, a transmis un mesaj, luni, în care subliniază bilanţul sportivilor canotori în acest sezon competiţional, încheiat cu 30 de medalii, din care trei olimpice. ”Au mai rămas 34 de luni până la Jocurile Olimpice de la Paris, iar după aproape trei luni de vacanţă binemeritată, antrenamentele sportivilor trebuie să reînceapă”, a comentat Lipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am ajuns la un nou final de sezon competiţional. Un sezon plin de reuşite şi performanţă la nivel înalt. Încheiem anul 2021 cu 3 medalii olimpice (1 medalie de aur şi 2 de argint), 6 medalii la Europenele de seniori (2 medalii de aur şi 4 de argint), 16 medalii la Europenele de tineret şi juniori (10 medalii de aur şi 6 de argint) şi 5 medalii la Mondialele de tineret şi juniori (3 medalii de aur şi 2 de bronz). Un total de 30 de medalii: 16 medalii de aur, 12 medalii de argint şi 2 medalii de bronz. FR Canotaj a adus din nou României rezultate extraordinare, iar asta mă face să fiu mândră de tot ce am construit împreună. Am demonstrat că se poate!”, a transmis Lipă în mesajul său.

Preşedintele FRC a adus mulţumiri sportivilor şi antrenorilor, dar şi sponsorilor şi partenerilor forului, alături de MTS şi COSR pentru sprijinul oferit, iar către cele două instituţii a transmis şi o rugăminte: ”Îi rog să ne fie alături în continuare, să dea dovadă de seriozitate atunci când vine vorba despre finanţare pentru că sportivii merită susţinuţi!”.

Elisabeta Lipă este cu gândul deja la Jocurile Olimpice din 2024, la Paris.

”Au mai rămas 34 de luni până la Jocurile Olimpice de la Paris, iar după aproape 3 luni de vacanţă binemeritată, antrenamentele sportivilor trebuie să reînceapă. Aceştia trebuie susţinuţi constant, iar noi am demonstrat că doar prin muncă consecventă putem obţine rezultate! Cu toţii ne dorim medalii şi la JO de la Paris, însă doar dacă există voinţă la nivel decizional se poate face totul pentru a se asigura astfel continuitatea pregătirii sportivilor în perioada imediat următoare”, a mai spus preşedintele FR Canotaj.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.