Jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 16, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 7-5, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 3 şi cap de serie numărul 3, calificându-se în sferturile de finală ale Qatar Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kvitova s-a impus după un meci care a durat o oră şi 30 de minute. Ea va juca în faza următoarea cu germana Julia Goerges, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, care a trecut de Mihaela Buzărnescu.

Prin înfrângerea suferită, Svitolina ratează ocazia de a se apropia de vârful ierarhiei WTA, ea rămânând în acest moment la peste 1.800 de puncte de Simona Halep, locul 2 WTA şi Caroline Wozniacki, locul 1 WTA. Mai mult, ea este în pericol să piardă locul 3 pe care îl ocupă, în favoarea spaniolei Garbine Muguruza (4 WTA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.