Ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi cap de seri numărul 4, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 7-5, 6-3, de spaniola Carla Suarez Navarro, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 27, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Navarro s-a impus după un meci care a durat aproape o oră şi jumătate şi va evolua în optimi cu amrricanca Danielle Collins, lcoul 117 WTA, beneficiară a unui wild card, care a depăşit-o, cu 6-4, 6-4, pe rusoaica Sofia Juk, locul 136 WTA, de asemenea beneficiară a unui wild card.

Favorita principală a jumătăţii a doua a tabloului, daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a avut nevoie de două ore şi 17 minute pentru a trece de Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 49 WTA, cu 6-4, 2-6, 6-3.

Wozniacki va evolua în optimi cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, care a întrecut-o, cu 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

Germana Angelique Kerber, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10, a învins-o, cu 7-5, 6-2, deţinătoarea trofeului, rusoaica Elena Vesnina, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24.

Şi jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, s-a calificat în optimi, după 7-5, 6-4, cu australianca Daria Gavrilova, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26.

Kerber şi Garcia vor disputa cel mai atractiv meci din faza optimilor de finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.