Elevii din Cluj-Napoca (clasele I-XII) vor avea acces gratuit, pe baza carnetului, la meciul din preliminariile Cupei Mondiale 2019 la baschet masculin, dintre România şi Olanda, programat duminică la BT Arena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost luată vineri de FR Baschet în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Şi abonaţii campioanei U Banca Transilvania Cluj vor avea acces gratuit, pe baza abonamentelor făcute la meciurile echipei de club.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, biletele s-au pus în vânzare, pe trei categorii, cu preţuri de 10 lei, 15 lei şi 20 de lei, în funcţie de poziţionarea în sală.  

Partida cu Olanda contează pentru grupa D şi va fi a doua pentru România, care debutează vineri seară în preliminarii, la Torino, cu Italia. Din grupa D mai face parte Croaţia, care se duelează, tot vineri seară, cu Olanda.

Programul complet al tricolorilor în grupa D este următorul: Italia – România (24 noiembrie), România – Olanda (26 noiembrie), Croaţia – România (23 februarie 2018), România – Italia (26 februarie), Olanda – România (28 iunie) şi România – Croaţia (1 iulie).

Primele trei clasate în fiecare din cele opt grupe se vor califica în faza următoare a preliminariilor europene.

Cupa Mondială din 2019 va avea loc în China.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.