Jucătoarea din Kazahstan Elena Rîbakina, locul 25 WTA, a declarat într-un interviu pentru The Guardian că antrenorul său, Stefano Vukov, şi-a tatuat numele ei ca urmare a unui pariu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În februarie 2020, Rîbakina a făcut în timpul Qatar Open un pariu cu antrenorul ei. El urma să îşi tatueze numele ei dacă ea câştiga turneul de la Wimbledon. Apoi, a trecut ceva timp şi sportiva a uitat de pariu, mai ales după ce coronavirusul a afectat întreaga lume şi sportul a trecut în plan secund. 

Acum însă, Vukov are numele Elenei Rîbakina şi data succesului sportivei din acest an de la Wimbledon pe braţul drept. Rîbakina a câştigat în iulie turneul de la Wimbledon.

“Uitasem de pariu şi ne amuzam. Înainte de finală, el mi-a spus că o să-şi facă tatuajul. Şi l-a făcut. Pentru mine asta este o nebunie, nu-mi vine să cred. Însă asta este situaţia. A fost un pariu”, explică sportiva.

Elena Rîbakina a câştigat turneul de la Wimbledon învingând-o în finală pe Ons Jabeur, scor 3-6, 6-2, 6-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.