Fotbalistul Diego Costa a fost condamnat de tribunalul din Madrid la şase luni de închisoare pentru delicte fiscale, relatează El Mundo, care precizează că jucătorul nu va fi încarcerat, pedeapsa fiind comutată într-o amendă, potrivit legislaţiei spaniole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Diego Costa a fost găsit vinovat de o fraudă de peste un milion de euro. Costa a achitat deja în urmă cu câteva luni suma de 1,14 milioane de euro imputată de fisc, pe care ar fi trebuit să o plătească după anul fiscal 2014.

Jucătorul a recunoscut faptele care îi sunt imputate de fisc şi va achita acum o amendă pe 12 luni de 100 de euro pe zi, adică 36.000 de euro.

Brazilianul a fost acuzat că nu a declarat 5 milioane de euro din transferul său la Chelsea, din 2014, şi că nu a declarat şi o parte din drepturile de imagine.

Diego Costa evoluează la Atletico Madrid din 2017. Atacantul a mai evoluat la madrileni în perioada iunie 2010 - iulie 2014. El a jucat la Chelsea din 2014 până în 2017.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.