Forul european de handbal (EHF) a decis, vineri, ca echipele din Rusia şi Belarus să nu îşi mai dispute meciurile din competiţiile internaţionale, astfel că CSM Bucureşti merge direct în sferturile Ligii Campionilor la feminin, iar Minaur Baia Mare în semifinalele European Cup la masculin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Bucureşti urma să întâlnească formaţia ŢSKA Moscova în faza play-off a Ligii Campionilor, în dublă manşă eliminatorie, însă, după decizia de vineri, a obţinut calificarea directă în sferturile de finală ale competiţiei.

Aceeaşi situaţie este şi în cazul echipei masculină de handbal Minaur Baia Mare, care trebuia să evolueze în sferturile de finală ale European Cup cu formaţia rusă HC Victor Stavropol. În urma deciziei de vineri, echipa din Baia Mare este calificată în semifinalele competiţiei, unde va întâlni câştigătoarea meciului dintre Alingsas HK (Suedia) şi Talent tym Plzenskenho kraje (Cehia)!

EHF a decis, luni seară, suspendarea din orice competiţie europeană a echipelor naţionale şi de club din Rusia şi Belarus, iar vineri a ratificat structura după aceste hotărâri.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.