EHF a anunţat, vineri, că a decis anularea Delo Women’s EHF Final4 2020, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 3-6 septembrie, în Ungaria, şi ar fi inclus şi sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al forului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sferturi erau implicate şi două echipe din România: CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea.

“Este o situaţie ieşită din comun. Fără îndoială, sănătatea şi siguranţa sunt mai presus de orice. Totuşi, suntem dezamăgiţi. Federaţia ungară a fost mereu pregătită să organizeze eve nimentul şi să facă tot ce îi stă în putinţă pentru un alt mare EHF FINAL 4”, a declarat secretarul general al federaţiei din Ungaria, Gabriella Horvath.

Decizia ca turneul Final Four şi sferturile de finală să nu aibă loc în acest an nu afectează startul ediţiei 2020/2021 a Ligii Campionilor, a precizat EHF.

Prima fază va avea loc în 12 şi 13 septembrie, iar  în competiţie vor fi angrenate SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 1 iulie, la Viena.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.