Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat duminică seară, după meciul cu CSU Craiova, scor 1-1, din etapa a patra a Ligii I, că a pregătit jocul pentru a nu-l pierde, având în vedere problemele cu care se confruntă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am pregătit jocul ca să nu pierdem, asta este realitatea. Noi ne-am strâns din mers, mulţi jucători nu au făcut pregătirea, nu am avut timp să aducem tot ce ne trebuie. Mai avem nevoie de doi jucători, sper că nu s-au pierdut pe drum. În plus ne-au consumat deplasările. Încă nu avem soluţiile necesare. Un punct este binevenit, cu toate că puteam să plecăm cu mai mult dacă eram mai atenţi. Echipa a muncit foarte mult, a căzut foarte mult în repriza a doua. Trebuie să ne mulţumim cu un punct", a spus Iordănescu la Digi Sport.

El a subliniat că Astra Giurgiu a avut opt meciuri în 24 de zile şi va ajunge la cifra de zece într-un interval de o lună. "Este al optulea joc în 24 de zile, în următoarea săptămână mai avem două jocuri. Probabil şi Barcelona ar fi invidioasă pe noi în ritmul acesta", a afirmat Iordănescu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în compania echipei Astra Giurgiu, duminică, la Drobeta Turnu Severin, în etapa a patra a Ligii I.

Au marcat Mitriţă '51 pentru gazde şi Balaure '9 pentru oaspeţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.