Fotbalistul echipei Chelsea, Edoard Mendy, a reacţionat în social media după ce în presa internaţională ştiri despre Benjamin Mendy, jucător vizat de acuzaţii de viol, au fost ilustrate cu fotografii cu el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este trist să văd că în 2021, în Franţa, dar şi în Anglia, pentru unii, oamenii de culoare nu au nici nume şi nici feţe diferite. Aceste ‘greşeli’ în ceea ce priveşte fotografiile par anecdotice, dar de fapt sunt opusul, sunt profund simbolice. Nu este atât de complicat să faci diferenţa dintre două feţe, în special când echipamentul de fotbal este un ajutor preţios!”, a scris Edouard Mendy pe Instagram.

Instagram Edouard Mendy
Instagram Edouard Mendy

Şi Ferland Mendy, legitimat la Real Madrid, a reacţionat în social media.

“Mulţumesc, Edouard Mendy! Suntem în 2021! STOP. Va dura ceva timp, dar în cele din urmă o să ne respectaţi! Fie că vreţi asta sau nu!”

Benjamin Mendy, component al echipei Manchester City, este vizat de şase acuzaţii de viol şi una de agresiune sexuală. Fotbalistul este în arest.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.