Turneul de la Indian Wells, programat în prima jumătate a lunii martie, a fost amânat, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Organizatorii lucrează în mod proactiv cu ATP şi WTA, precum şi cu sponsorul principal BNP Paribas pentru a confirma datele mai târziu, în acest an, pentru a ţine evenimentul. Detaliile vor fi publicate în viitorul apropiat, pe măsură ce planurile vor fi finalizate. Această decizie a fost luată după consultări cu autorităţile sanitare de stat şi locale şi cu proprietarul turneului, Larry Ellison", se arată într-un comunicat.

În acest an, turneul din deşertul californian, de 1.000 de puncte, atât la masculin, cât şi la feminin, a fost prima competiţie majoră de tenis anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.