Tehnicianul Edward Iordănescu va fi noul manager general de la Gaz Metan Mediaş, el urmând să semneze un contract pe un an şi jumătate, a anunţat preşedintele medieşenilor, Ioan Mărginean, informează digisport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne-am înţeles. Am avut mai multe întâlniri. A aprofundat oferta noastră. Vom face un contract pe un an şi jumătate. Azi a luat hotărârea. Răspunde de tot ce înseamnă pe partea sportivă echipa de liga 1, liga 3 şi juniori. Vom face toate eforturile să ieşim din reorganizare. Mai avem doar 1.150.000 de lei şi e păcat să rămânem oaia neagră a Ligii 1. El are nişte idei inovatoare. A demonstrat că este echidistant. Sunt foarte liniştit că am putut să aduc la Mediaş un asemenea om. Va fi prezentat luni, pentru că acum îşi completează staff-ul. Azi a vorbit cu vechii oameni cu care a lucrat la CFR Cluj. Cristi Pustai face parte din conducere, vine direct de pe bancă. E un om care ştie şi ce s-a întâmplat până acum şi ce drum vrem să urmăm”, a spus Ioan Mărginean, la Digi Sport Special.

Gaz Metan Mediaş a rămas fără antrenor după ce Mihai Teja a preluat FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.