Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a apărat stilul defensiv al formaţiei sale în partida cu CSU Craiova, prin faptul că adversarul şi valoarea lotului său l-au împiedicat să joace altfel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne aşteptam la un meci foarte greu, pentru că am întâlnit o echipă cu multă calitate, o echipă cu aspiraţii la titlu. Şi din punctul meu de vedere, pe bună dreptate, pentru că îndeplineşte majoritatea condiţiilor pentru a se bate la titlu: o echipă valoroasă, un antrenor cu experienţă, un stadion cu un public minunat. Este adevărat, suferă un pic terenul, dar sunt sigur că e o chestie de timp, de moment. Asta ne-a făcut să fim pregătiţi pentru un joc foarte dificil. Trebuie  să recunoaştem că Craiova a dominat majoritatea timpului. Am încercat să ne pregătim foarte bine defensiv, să acoperim bine spaţiile, să dezvoltăm tranziţia, să producem faze fixe şi să le speculăm. Din păcate am întâlnit o echipă care are calitate individuală şi care din aşezare , din structura de joc, din felul cum se aşează pe teren îţi împinge centrul de greutate, îţi fixează liniile, câştigă teren, controlează foarte bine spaţiile şi asta te pune în dificultate. Din punctul meu de vedere, am făcut o partidă defensivă în foarte multe momente, extrem de bună şi de exactă. Au fost şi unele scăpări şi cred că, cu puţină şansă, ţinând cont de minutul în care am primit acel gol, puteam scoate măcar un punct aici. Putem să ne propunem lucruri mai mari, dar deocamdată asta este. Sunt adeptul unui fotbal ofensiv, dar sunt momente când trebuie să şi poţi anumite lucruri", a declarat Iordănescu, la Telekom Sport.

CSU Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Astra Giurgiu, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, prin golul marcat de Mitriţă, în minutul 82. În urma acestui rezultat, oltenii au trecut peste FCSB, pe locul 2 în Liga I. Lider este CFR Cluj, cu 33 de puncte, urmată de CSU Craiova, cu 29 de puncte şi echipa lui Nicoale Dică, cu 28 de puncte, care va evolua duminică, acasă, în această etapă, cu FC Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.