Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat, joi seară, că jucătorii săi şi-au dorit foarte mult calificarea în play-off-ul Ligii Europa, dar a subliniat că Astra Giurgiu este o echipă în formare, care are nevoie de timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am dorit foarte mult, dar am întâlnit un adversar mai puternic, mai proaspăt, ne aşteptam la astfel de joc, am greşit la o fază, dar asta este, este final de drum, dar suntem o echipă în formare şi avem nevoie de timp. Obiectivul principal este reformarea echipei, au plecat 17 jucători, nu ne-a avantajat calendarul, dar remarc faptul că echipa a luptat şi a dorit", a declarat Iordănescu la TVR 2.

Formaţia Astra Giurgiu a învinsă, joi, în deplasare, de echipa ucraineană FC Oleksandria, scor 1-0, manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa şi a fost eliminată din competiţie. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Zaporojan, în minutul 42, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.