Echipa naţională U18 a Franţei a primit, duminică, patru cartonaşe roşii în numai 20 de minute şi meciul cu Polonia a fost întrerupt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, echipele U18 ale Franţei şi Poloniei s-au întâlnit în finala turneului Lafarge, pe Stade Municipal de Beaublanc, din Limoges. La pauză scorul a fost 2-2.

După reluare, în numai şase minute au fost eliminaţi doi jucători francezi: în minutul 55 a părăsit terenul Housni, iar în minutul 61 a fost eliminat Belocian. În minutul 72 a fost trimis la cabine şi Yoni Gomis, pentru ca în minutul 75 Bile să comită un tackling periculos, şi să fie şi el eliminat, lăsând naţionala franceză în şapte jucători. Arbitrul a oprit meciul în minutul 77, iar victoria finală a revenit Poloniei, care marcase golul de 3-2 în minutul 70.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.