Echipa naţională a României va susţine, duminică, de la ora 17.00, la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia, un antrenament deschis publicului, cu câteva zile înaintea meciurilor cu Polonia şi Chile, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii care doresc să asiste la antrenament pot descărca şi printa bilete gratuite de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro sau pot obţine tichetele gratuite la intrarea în Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia, în limita locurilor disponibile, între orele 16.30 şi 17.00.

FRF menţionează că spectatorii care vor fi prezenţi la antrenament trebnuie să aibă la ei un act de identitate.

Lotul pregătit de selecţionerul Christoph Daum are programată sâmbătă reunirea în formulă completă în vederea meciurilor cu Polonia şi Chile. Până acum la Mogoşoaia s-au prezentat deja aproape toţi jucătorii.

Echipa României va întâlni Polonia, la 10 iunie, la Varşovia, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, şi Chile, în 13 iunie, la Cluj-Napoca, într-un meci amical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.