Acoperişul Arenei Naţionale va fi tras la meciul naţionalei cu Irlanda de Nord, conform deciziei luată şedinţa tehnică desfăşurată vineri, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Având în vedere condiţiile meteo şi din dorinţa de a proteja suprafaţa de joc pentru partida de la 21:45, delegatul UEFA al meciului cu Irlanda de Nord a decis ca acoperişul Arenei Naţionale să fie tras imediat. Şi va rămâne aşa inclusiv pe durata celor 90 de minute de joc.

Decizia a fost luată în şedinţa tehnică.

De asemenea, la meciul de diseară, "tricolorii" vor juca în galben, iar nord-irlandezii în verde,

Pe de altă parte, vineri dimineaţă, la cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia, a avut loc testarea COVID oficială pentru meciul cu Austria, de luni, 8 septembrie. Aceeaşi instituţie medicală acreditată de UEFA pentru competiţiile sale a trimis reprezentanţi care au recoltat probe, astfel încât delegaţia noastră să poată intra sâmbătă în Austria pentru partida nr. 2 din Liga Naţiunilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.