Echipa fostului internaţional englez David Beckham, care va juca în MLS (liga nord-americană de fotbal) începând din 2020, se va numi Inter Miami CF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urmă cu patru ani am visat la un club de fotbal. Astăzi anunţăm crearea acestui club. Fiţi alături de noi în această aventură", se arată pe contul de Twitter al noii echipe.

 

În ianuarie, David Beckham a anunţat înfiinţarea echipei care va juca în MLS. David Beckham s-a lansat în această aventură alături de omul de afaceri Marcelo Claure şi impresarul Simon Fuller, cel care a lansat Spice Girls, fosta trupă a soţiei lui Beckham, Victoria.

În MLS are în prezent 23 de francize.

În 2007, fostul mijlocaş englez a primit dreptul, după transferul său la Los Angeles Galaxy, de a crea o franciză la preţ redus (25 de milioane de euro, faţă de 150 de milioane în prezent), ca recompensă pentru expunerea mediatică fără precedent pe care a oferit-o unui campionat mai puţin reputat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.