Clubul Dinamo a anunţat, joi, că echipa sa de volei masculin este blocată pe drum, în câmp, de noaptea trecută, din cauza zăpezii, la revenirea de la Galaţi după un meci de campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Băieţii noştri sunt blocaţi în câmp de mai bine de 10 ore din cauza viscolului! Un necaz nu vine niciodată singur! Am vrut să amânăm meciul de volei de la Galaţi din cauza faptului că echipa noastră masculină de volei era decimată de gripă şi viroze. Am fost obligaţi să mergem până la urmă la Galaţi, am pierdut, iar după meci am vrut să plecăm cât mai repede acasă! Numai că viscolul le-a încurcat planurile băieţilor noştri. Un tir a derapat în faţa lor, s-a blocat pe şosea, iar de acolo s-a dat totul peste cap! Zăpada şi vântul puternic au ţintuit toate maşinile în câmp, inclusiv autocarul băieţilor noştri. De azi noapte, de la ora 23:00, ei sunt în câmp, între Viziru şi Însurăţei, la vreo 40 de kilometri de Brăila”, se arată pe pagina de Facebook a Dinamo.

Dinamo a pierdut cu 1-3 meciul din deplasare cu Arcada Galaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.