Sportivii şi antrenorii secţiei de fotbal a CSM Corona Braşov au lansat, de joi, un program de sprijinire a persoanelor vârstnice, cu materiale de protecţie împotriva răspândirii coronavirusului, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială, reprezentanţii Coronei Braşov au identificat 50 de persoane cu venituri mici, cărora le vor pune la dispoziţie câte un pachet conţinând măşti de protecţie, mănuşi de protecţie şi gel dezinfectant de mâini. Primii care i-au vizitat pe vârstnici au fost coordonatorul secţiei de fotbal a clubului Corona, Adrian Szabo, antrenorul echipei de fotbal seniori, Călin Moldovan, fostul component al naţionalei, actual jucător la Corona, Mugurel Buga, şi antrenorul echipei de juniori Corona, Ionuţ Mitroi.

“Ţinând cont de situaţia prin care trecem, noi, cei de la secţia de fotbal a clubului Corona Braşov, am luat decizia de a îi ajuta pe vârstnicii cu venituri mici. Ne-am gândit să facem un act de omenie, de solidaritate, un gest normal în zilele de astăzi, când trebuie să fim aproape unii de ceilalţi, ca să putem trece mai uşor peste aceste momente. Împreună cu cei de la Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Braşov, ne-am propus să ajutăm aceste persoane în vârstă cu produse de protecţie de strictă necesitate: măşti de protecţie, mănuşi de protecţie, gel dezinfectant pentru mâini. În zilele următoare şi alţi sportivi şi antrenori de la Corona vor distribui aceste pachete”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul echipei de seniori.

Unul dintre cei care au participat joi la distribuirea pachetelor este fostul internaţional Mugurel Buga, în prezent component al echipei Corona Braşov. „Cred că în astfel de momente trebuie să fim solidari cu cei mai puţini norocoşi dintre noi. Ne-am gândit să ajutăm persoanele în vârstă cu acest gen de produse pentru că ele au nevoie să se protejeze cât mai bine. Sper că şi alţi sportivi şi antrenori să ne urmeze exemplul şi să îi ajutăm pe cei din categoriile defavorizate”, a declarat fotbalistul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.