Jucătoarea de tenis Victoria Azarenka nu va face parte din echipa Belarusului la finala Fed Cup, programată în 11 şi 12 noiembrie, la Minsk, în care gazdele vor întâlni SUA, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E păcat, dar nu putem schimba nimic acum", a declarat căpitanul-nejucător Eduard Dubrov.

Azarenka, fost numărul 1 mondial, în 2012, nu poate părăsi California din cauza disputei pentru custodia copilului pe care l-a născut în decembrie trecut. Azarenka a jucat doar şase meciuri în 2017, dintre care patru la Wilmbledon, ultimul fiind pierdut în faţa Simonei Halep, în optimi. După al treilea Grand Slam al anului, ea s-a despărţit de tatăl copilului ei şi nu a mai jucat.

În aceste condiţii, Dubrov va conta pe Arina Sabalenka (locul 78 WTA), Aliaksandra Sasnovici (locul 87 WTA), Vera Lapko (locul 103 WTA) şi pe Ligia Morozova, spcialistă la dublu, chemată pentru prima dată la echipă, după 2013.

De partea cealaltă, SUA merge la Minsk cu câştigătoarea US Open, Sloane Stephens (locul 13 WTA), şi cu CoCo Vandeweghe (locul 12 WTA) plus Shelby Rogers şi Alison Riske la dublu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.