Alpine a anunţat, marţi, că al doilea pilot al echipei de Formula 1 pentru sezonul viitor va fi australianul Oscar Piastri. Primul pilot va fi Esteban Ocon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest an, pentru Alpine concurează Ocon şi Fernando Alonso, însă spaniolul va pleca la Aston Martin.

“Confirmată linia de piloţi pentru 2023: Esteban Ocon şi Oscar Piastri. După patru ani în care a fost parte a familiei Renault şi Alpine, pilotul de rezervă Oscar Piastri este promovat ca pilot de cursă, alături de Esteban Ocon, începând din 2023”, a precizat echipa de Formulaa 1.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Piastri a reacţionat printr-un mesaj postat pe Twitter: “Înţeleg că, fără acceptul meu, Alpine F1 a dat publicităţii un comunicat în această după-amiază, în care menţionează că voi concura pentru ei anul viitor. Este greşit. Nu am semnat un contract cu Alpine pentru 2023. Nu voi concura pentru Alpine anul viitor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.