Dynamo Dresda a fost însoţită de un număr impresionant de suporteri la meciul de la Berlin, cu Hertha, din turul al doilea al Cupei Germaniei, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii care au făcut deplasarea de aproape 200 de kilometri până în Capitală au creat o atmosferă inecendiară pe Olympiastadion.

 

De altfel, tribunele arenei gazdelor au fost arhipline, 70.000 de spectatori asistând, miercuri seară, la un meci-thriller. Echipa din 2.Bundesliga (locul 17, penultimul) a condus de două ori (1-0 şi 3-2) şi a fost egalată la 2, în minutul 90 al meciului. Apoi a fost rândul Herthei să restabilească egalitatea, la 3, în minutul 120+2, prin Jordan Torunarigha.

 

Formaţia din prima ligă (locul 11) a obţinut calificarea în urma executării loviturilor de departajare, scor 5-4.

Deşi se află la retrogradare în liga a doua, după 11 etape, Dynamo Dresda are o medie de excepţie în ceea ce priveşte asistenţa la meciurile de pe teren propriu, de 28.000 de spectatori, pe un stadion de 32.000 de locuri.

Şi în deplasare echipa din estul Germaniei a fost însoţită de un număr mare de fani. În 2016, 20.000 de suporteri din Dresda au mers pe Allianz Arena, la un meci cu Munchen 1860, iar în ianuarie 2017, peste 10.000 de susţinători au asistat la Nurnberg, la un meci din liga a doua.

Totuşi, întâlnirea de la Berlin nu a stabilit recordul de asistenţă la meciurile din turul al doilea al actualei ediţii a Cupei Germaniei. Cei mai mulţi spectatori, 81.000, au fost la Dortmund, la partida pe care Borussia a câştigat-o, cu 2-1, în faţa formaţiei Moenchengladbach.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.