Ultima etapă a campionatului suedez putea aduce titlul pentru două echipe: Malmö şi Elfsborg. După o oră şi jumătate de întrerupere a meciului, cauzată de incidentele din tribune la pauză, Malmö s-a impus (1-0) şi a fost încoronată campioană a Suediei pentru a 23-a oară, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul din etapa a 30-a şi ultima a campionatului suedez dintre Malmö şi Elfsborg, decisiv pentru titlu, a avut nevoie de ceva timp pentru a da verdictul. În cele din urmă, însă, Malmö a fost cea care s-a impus cu 1-0, graţie unui penalti transformat de Isaac Kiese Thelin, în minutul 57. Rezultatul a fost cel de-al 23-lea titlu de campion din istoria clubului.

Înaintea meciului, echipa Elfsborg avea 3 puncte avans faţă de adversară şi doar o înfrângere putea să o priveze de titlu.

Partida, care a început duminică după-amiază la ora 15.00, a fost întreruptă mult timp la pauză. Motivul: incidente în tribuna vizitatorilor. După ce situaţia a fost pusă sub control, iar jucătorii se pregăteau să reia jocul, fanii gazdelor au fost cei care au prelungit această întrerupere. Fumigenele din tribune au declanşat alarma de incendiu, iar meciul nu s-a reluat decât după o oră şi jumătate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.