Premier League se reia, miercuri, de la ora locală 18.00 (20.00, ora României) cu meciul Aston Villa – Sheffield, restanţă din etapa a XXVIII-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În aceeaşi zi, de la ora locală 20.15, este programată partida  Manchester City - Arsenal Londra, tot din etapa a XXVIII-a.

Meciurile din etapa care urmează în program, a XXX-a, vor avea loc din 19 iunie.

La 21 iunie, se va disputa derbiul Everton - Liverpool. Echipa antrenată de Jurgen Klopp îşi poate asigura titlul în această etapă dacă învinge pe Everton, iar City nu câştigă, luni, acasă, cu Burnley.

Toate partidele se joacă fără spectatori.

În Premier League mai sunt de jucat 92 de partide. Campionatul a fost întrerupt la 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Liverpool este pe primul loc în clasament, cu 82 de puncte, urmată de City, cu 57, Leicester, cu 53 de puncte, Chelsea, cu 48 de puncte şi Manchester United, cu 45 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.