Dunărea Călăraşi a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma acestui rezultat, Gaz Metan urcă de pe locul 6 pe locul 5, cu 21 de puncte, în clasamentul Ligii I, iar Dunărea Călăraşi de pe 9 pe 8, cu 16 puncte. Lider este FCSB, cu 24 de puncte, unul peste CFR Cluj, aflată pe poziţia a doua, echipa ardeleană urmând a evolua în această etapă, duminică, de la ora 21.00, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

La Călăraşi au evoluat următoarele echipe:

Dunărea: Straton - Gligorov, Şeroni (Şandru '58), Dobrosavlevici, Ispas - Bourceanu, Honciu - Kanda (Keyta '66), S. Pană, Cârnat - Ndiaye (Clemence '81). Antrenor Dan Alexa;

Gaz Metan: Pleşca - V. Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Trif (Buşu '67) - Ivanov (Diallo '90+3), Fofana - Chamed (Buziuc '78), D. Olaru, Ely Fernandes - Fortes. Antrenor Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Fofana '40, Chamed '67, Creţu '90+4

Arbitri: Geroge Găman - Adrian Ghinguleac, Vladimir Urzică - Cătălin Buş;

Observatori: Eduard Dumitrescu, Marian Ivan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.