Draymond Green, extrema echipei Golden State Warriors, a recunoscut, în ultimul episod al podcastului său, că a intenţionat să se retragă, însă a fost întors din drum de şeful NBA, Adam Silver.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Draymond Green (33 de ani) a fost suspendat de două ori în acest sezon. Prima oară în noiembrie, pentru cinci meciuri, în urma conflictului cu Rudy Gobert, iar a doua oară în decembrie, pentru 12 meciuri, după ce l-a lovit pe pivotul lui Phoenix, Jusuf Nurkic. Aceste două suspendări l-au făcut pe Green să îşi pună problema retragerii, motiv pentru care a avut o discuţie cu preşedintele NBA, Adam Silver. „I-am spus: „Adam, asta este prea mult pentru mine... este prea mult. Totul devine prea mult pentru mine şi o să mă retrag”, a povestit Green în propriul podcast, „The Draymond Green Show”, dezvăluind şi răspunsul primit de la Adam Silver, care i-a  spus: „Cred că iei o decizie foarte neplăcută şi nu te voi lăsa să faci asta”.

Draymond Green a declarat, după acest episod, că este „foarte recunoscător să joace într-o ligă cu un şef ca Adam, cineva care caută mai mult să te ajute decât să te rănească, mai mult să te ajute decât să te pedepsească. El este mai interesat de jucători” , a concluzionat Green, care a semnat în vară un nou contract cu Golden State Warriors, pentru 100 de milioane de dolari în urmatorii cinci ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.