Presa italiană anunţă că fundaşul Merih Demiral s-a accidentat şi locul lui în echipa Juventus ar putea fi luat de tânărul Radu Drăguşin, la meciul cu Napoli din Supercupa Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul român de 18 ani a fost deja titular într-un meci, în Cupa Italiei, în urmă cu o săptămână, partidă câştigată de Juve, cu scorul de 3-2, după prelungiri, în faţa formaţiei Genoa, în optimile competiţiei.

Antrenorul Andreea Pirlo are mari probleme de lot înaintea finalei de miercuri (ora 22.00). În fară de jucătorul turc, el nu poate conta nici pe De Ligt, Cuadrado, Sandro şi Dybala.

Demiral a acuzat probleme musculare după partida cu Inter MIlano, pierdută, duminică, în campionat, scor 0-2. Şi Dybala este accidentat, în timp ce De Ligt, Cuadrado şi Sandro sunt în continuare indisponibili după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

În absenţa lui Demiral, Pirlo îi are la dispoziţie pe Bonucci, Chiellini şi Drăguşin în zona centrală a defensivei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.