Atacantul Denis Drăguş a declarat, luni seară, că se bucură pentru debutul la echipa naţională, subliniind că meciul cu Serbia a fost unul special pentru el şi speră să fie convocat în continuare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci special pentru mine, sper să nu dezamăgesc şi să pot veni în continuare. Am aflat că voi fi titular azi, înainte de gustare, am avut emoţii, dar asta este. Este un ritm ridicat la astfel de meciuri, nivelul este foarte mare, ne bucurăm că am reuşit să jucăm la acelaşi nivel cu ei. Selecţionerul mi-a spus să am curaj, să am calitate, pentru că pot. Nu cred că are de ce să te schimbe momentul ăsta, degeaba ai făcut un meci bun, dacă nu continui la fel", a declarat Drăguş la Pro TV.

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul susţinut, luni, la Belgrad, în compania Serbiei, în etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor.

Pentru România au marcat Stanciu (48 – penalti) şi Ţucudean (68), iar pentru Serbia a punctat Mitrovic (26, 63).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.