Jucătorii reprezentativei Under 21 a României, Dragoş Nedelcu şi Marco Dulca, au devenit indisponibili pentru partida cu Portugalia, de vineri, din preliminariile Campionatului European din 2019, informează FRF. În aceste condiţii a fost convocat mijlocaşul Răzvan Marin de la echipa de seniori, care joacă joi, un amical cu Turcia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Staff-ul medical al reprezentativei U21 va încerca recuperarea celor doi fotbalişti accidentaţi până la partida cu Ţara Galilor, din 14 noiembrie.

Selecţionerul Daniel Isăilă, antrenorul primei reprezentative Cosmin Contra şi jucătorul Răzvan Marin au convenit ca mijlocaşul lui Standard Liege, convocat iniţial la naţionala de seniori, să se alăture lotului U21.

"Sunt foarte bucuros că pot sprijini echipa naţională de tineret într-un moment atât de important. Sper să contribui la încă un pas important pentru calificarea la Euro 2019”, a declarat Răzvan Marin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.