Căpitanul echipei naţionale a României, Dragoş Grigore, a declarat, vineri, după înfrângerea din meciul cu Polonia, scor 0-3, că este o seară tristă şi a precizat că adversarul a fost mai bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E dureros, dar la 3-0 nu mai e nimic de spus. Trebuie să ne asumăm jocul prost. Nu ne-am ridicat la nivelul la care ne aşteptam. Nu am reuşit să facem un meci bun. Ştiam că Polonia vine să câştige, îmi asum greşelile făcute în această seară. Este o seară tristă, dar mai sunt meciuri de jucat şi sperăm să jucăm mai bine. Polonia a fost mai bună, mă aşteptam să avem o altă faţă. Este o diferenţă mare faţă de Polonia şi va fi dificil să mai ajungem pe primul loc. A fost o săptămână în care s-a simţit încărcătura acestui meci. Am încercat să respectăm ce ni s-a transmis, noi jucătorii suntem principalii vinovaţi", a spus Grigore la TVR.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-0 (1-0), în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Golurile polonezilor au fost marcate de Grosicki '11 şi Lewandowski '83 (penalti), '90+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.