Tenismenii Dragoş Dima, cap de serie numărul 2 şi locul 455 ATP, şi Nicolae Frunză, al patrulea favorit a competiţiei şi poziţia 466 în ierarhia mondială, s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului futures de la Piteşti, dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dima l-a învins, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 39 de minute, pe suedezul Dragoş Nicolae Mădăraş, locul 720 ATP, şi va juca, în sferturile de finală, cu bulgarul Alexandar Lazarov, cap de serie numărul 8 şi poziţia 626 în ierarhia mondială, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de Vasile Antonescu, locul 640 ATP.

Frunză l-a învins, în turul secund, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, după o oră şi 42 de minute, pe Mircea-Alexandru Jecan, poziţia 929 în clasamentul mondial, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu argentinianul Hernan Casanova, al cincilea favorit şi locul 506 ATP, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-1, de Andrei Ştefan Apostol, poziţia 924 în ierarhia mondială.

În schimb, jucătorii Dragoş Constantin Ignat, Bogdan Borza şi Bogdan Ionuţ Apostol au fost învinşi în turul doi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.