România va avea două brigăzi de arbitri implicate în partidele de joi din returul 16-imilor Ligii Europa, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la ora 19:55, la Zagreb, Istvan Kovacs se va afla la centru la meciul Dinamo – Viktoria Plzeň, în tur 1-2, fiind ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, de „adiţionalii” Marius Avram şi Horaţiu Feşnic, şi de al patrulea oficial Alexandru Cerei.

De la ora 22:00, la Lisabona, Ovidiu Haţegan va conduce jocul Benfica – Galatasaray, în tur 2-1. „Centralul” român îi va avea alături pe asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, pe „adiţionalii” Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu şi pe al patrulea oficial Radu Ghinguleac.

Pentru Ovidiu Haţegan, acesta va fi meciul cu numărul 7 în actualul sezon al cupelor europene (al treilea în Europa League plus alte 4 în Champions League). Tot atâtea jocuri va bifa şi Kovacs (6 în Europa League, incluzându-le pe cele din tururile preliminare, plus unul în UCL).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.