Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, penalizarea tehnicianului Dorinel Munteanu cu 4.500 de lei pentru o aluzie rasistă despre suporterii Rapidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul confruntării Rapid - Oţelul Galaţi, scor 2-1, din data de 3 februarie, din etapa a 24-a a Superligii, Dorinel Munteanu i-a numit "bronzaţi" pe fanii rapidişti cu care intrase în conflict pe parcursul partidei.

Munteanu a primit şi un avertisment.

Tot miercuri, s-au decis sancţiuni pentru întârzierea startului jocului şi lipsa jucătorilor la flash-interviuri la partida FCU Craiova 1948 – Oţelul. Astfel, FCU a primit o penalitate sportivă de 10.000 lei şi Oţelul Galaţi o penalitate sportivă de 5.000 lei.

De asemenea, după incidente la meciul Farul – FCSB, gazdele au fost penalizate cu 5.000 de lei.

Comisia de Disciplină a mai decis suspendări de un meci şi penalităţi de câte 740 de lei pentru Lucas Masoero (Universitatea Cluj) şi Lyes Houri (Universitatea Craiova), eliminaţi la meciurile cu UTA Arad, respectiv FC Rapid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.