FIFA a anunţat suspendarea a doi jucători internaţionali din Salvador şi Djibouti pentru folosirea unor substanţe interzise. Suspendarea se întinde pe o perioadă de patru ani

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi jucători suspendaţi sunt internaţionalul salvadorian Erick Alejandro Rivera şi internaţionalul din Djibouti, Sabri Ali Mohamed. FIFA a anunţat şi motivul suspendării: violarea legilor antidoping în meciurile de calificare pentru CM din Qatar 2022.

Erick Alejandro Rivera a fost controlat pozitiv la Clostebol după un meci disputat în ziua de 8 septembrie 2021, iar Sabri Ali Mohamed a fost confirmat cu un nivel ridicat de testosteron exogen într-un meci care s-a jucat în data de 12 noiembrie 2021. Substanţele găsite fac parte din categoria steroizilor anabolizanţi.

Cei doi jucători au fost suspendaţi până la 5 octombrie 2025, respectiv până la 11 iulie 2026.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.