Ministerul rus de Interne a ordonat deschiderea unei achete, în urma unei dispute între un funcţionar al Ministerului de Comerţ şi fotbaliştii Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa rusă anunţase luni că Kokorin şi Mamaev, însoţiţi de un grup de prieteni, l-au agresat, la 09.00 dimineaţa pe Denis Pak, într-o cafenea din Moscova, când acesta le-a cerut să facă mai puţin zgomot. 

Potrivit sursei citate, mai mulţi membri ai grupului au aruncat cu scaune în direcţia lui Denis Pak, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar apoi s-a dus la poliţie.

Kokorin şi Mamaev au fost suspendaţi de federaţia rusă în iulie 2016, în timpul Euro-2016, după apariţia unor imagini video în care petreceau la un club din Monte Carlo, deşi evoluau la competiţia din Franţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.